Van Dijnsen

Van Dijnsen Leerwerktraject

  • Breda
  • Fulltime
Direct solliciteren

  • Opleidingsniveau MBO
  • Uren per week 40 uur
  • Maandsalaris Marktconform

Werken en leren in de elektro- of installatietechniek

Werken in de elektrotechniek of installatietechniek, na de middelbare school? Ook zonder vakdiploma kun je hiermee starten door werken en leren te combineren. Tijdens je opleiding ben je verzekerd van een baan en inkomen. Van Dijnsen is een erkend leerbedrijf. Op (V)MBO-niveau kun je kiezen voor de BeroepsBegeleidendeLeerweg (BBL). Wij streven er bovendien naar, om onze leerlingen een vast dienstverband te bieden wanneer zij hun diploma behalen.

Erkend leerbedrijf installatietechniek en elektrotechniek

Van Dijnsen Installatiewerken B.V. en Van Dijnsen Beveiligingen B.V. staan bij Kenteq geregistreerd als erkende leerbedrijven. Je kunt bij ons leren voor functies in de elektrotechniek of installatietechniek en wij financieren jouw opleiding. Wij werken samen met partijen die gespecialiseerd zijn in opleiden, zoals GoFlex en InstallatieWerk. De praktijk leer je van je ervaren collega’s. Je collega’s? Jazeker, als leerling ben je één van ons. We vinden het dan ook leuk als je lid wordt van de personeelsvereniging en aanwezig bent bij de kwartaalbijeenkomsten en feestjes die we vieren.

Stages en afstuderen

Van Dijnsen biedt elk jaar enkele (snuffel)stages. De meeste stageplaatsen zijn beschikbaar voor de functie van monteur. Tijdens je stageplaats als monteur ga je mee met een servicemonteur of projectmonteur. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor stagiaires bij onze afdelingen: engineering, werkvoorbereiding, service of financiële administratie. Binnen deze afdelingen is ook ruimte voor afstudeerders op MBO of HBO-niveau. Wij zijn heel trots op onze stagiairs, die tot nu toe allemaal met veel succes hun stage (en opleiding) hebben mogen afronden.

Solliciteren naar een stage of opleidingsplaats :

Als je geïnteresseerd bent in een opleiding, stageplaats of afstudeerproject bij Van Dijnsen kun je hieronder direct je gegevens achterlaten. Als je een CV hebt, ontvangen we dat graag. Je ontvangt binnen tien werkdagen een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen over een leerwerktraject in de installatietechniek of elektrotechniek of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met onze HR Adviseur (en oud afstudeerstagiair!): Dana van den Hof, 076 – 572 81 56

 

Direct solliciteren

Jouw gegevens

Jouw CV

Jouw motivatie

ja

Vragen over werken bij Van Dijnsen?


Dana van den Hof

HR adviseur Opleiding & Ontwikkeling

076 - 572 81 56