Van Dijnsen

Collega’s

“Dit is echt een uitdagend project, waar ik al mijn werkervaring en kennis kan inzetten”

Wat ik super vind bij Van Dijnsen Beveiligingen is dat ze een duidelijke visie hebben hoe ze de technische vooruitgang omarmen om zich te onderscheiden in de markt. We gaan verder dan het verkopen van een installatie, wij bieden een totaalpakket aan en leveren daarmee onze toegevoegde waarde. Wij zijn echt bevlogen van techniek. Hiervoor heb ik 29 jaar bij een landelijke installateur gewerkt, dat was heel anders, véél groter en daardoor onpersoonlijker. Doordat wij kleiner zijn, zijn we dynamischer en dat zie je in de projecten. We schakelen snel en dat zorgt ervoor dat ik afwisselend werk heb. Ik ben Service Technicus Beveiliging en gespecialiseerd in de brandbeveiliging. Vanaf mei dit jaar ben ik betrokken bij een project waar wij voor 115 panden de brandmeldinstallaties volledig controleren, dus 0-metingen doen om vervolgens te adviseren. Dit is echt een uitdagend project, waar ik al mijn werkervaring en kennis kan inzetten. Ik krijg ook de verantwoordelijkheid en ruimte om mijn werk zelf te doen en problemen op te lossen. Maar als we zien dat iets niet goed gaat dan bespreken wij dit met elkaar en daar leren wij weer van. Zo groei je als bedrijf, wij zijn met z’n allen Van Dijnsen.

– Corné, Service Technicus Beveiligingen

”Dit vertrouwen krijg je hier en zo hoort het”.

“Werken…, het liefst zou ik het niet meer doen, maar ja, dat gaat helaas niet.’’ Hahaha. Maar omdat het toch moet, dan wel het liefste hier bij Van Dijnsen. Ik vind het een erg prettig bedrijf om bij te werken omdat ik de vrijheid krijg om mijn werk naar eigen inzicht uit te voeren. Het was ooit een familiebedrijf, en die oude familiewaarden zitten hier nog in de cultuur. Dit merk je aan de openheid en informele communicatie. Veel bedrijven, ook waar ik heb gewerkt, hebben een grote behoefte aan controle. Hier moet je gewoon je werk goed doen, dát wordt gecontroleerd. Maar ze zijn geen ‘’Big Brother’’ die continu alles wil weten, wat je doet en waar je uithangt middels kastjes in je bus of auto. Dit vertrouwen krijg je hier en zo hoort het. Van Dijnsen moderniseert en gaat met de tijd mee. We werken met tablets waarmee je communiceert met je binnendienst collega. Zij zien dat en kunnen je dan naar de volgende klus sturen. De werksfeer is goed en gezellig.

– Wilfred, Service Technicus

”Al 20 jaar ga ik met veel plezier naar mijn werk”.

Als leerling monteur ben ik hier na mijn opleiding in 1998 begonnen, ik leerde het vak pas echt in de vakschool die Van Dijnsen toen zelf had. Ze hebben hier nog steeds diezelfde kijk op ontwikkeling, je moet bijblijven met je kennis om je werk goed uit te kunnen voeren. Nu ben ik al weer een jaar of zeven eerste monteur bij Van Dijnsen Installatiewerken. Ik verdiep mij nu in de Meet & Regeltechniek. Hierdoor is het nog steeds erg leuk en afwisselend werk. Die afwisseling zit in het werk, de locaties en projecten, maar ook met de mensen waar je mee samenwerkt. Ik heb hier een heel fijne groep collega’s, we kunnen op elkaar rekenen als het nodig is en we helpen elkaar graag. Door onze actieve personeelsvereniging leren we elkaar goed kennen en dat zorgt voor een sterk teamgevoel. Regelmatig zijn er leuke activiteiten, zoals een kwartaalafsluiting in ons eigen café, een zomerbarbecue, Sinterklaas en Kerstviering. We zijn een tijdje geleden ook met alle collega’s en hun gezinnen naar een pretpark gegaan. Wat voor mij ook erg belangrijk is dat ik de vrijheid krijg om bij de Vrijwillige Brandweer te blijven werken. Als ik wordt opgeroepen mag ik direct weg.

– Niels, 1e Monteur

Van dijnsen Installatiewerken

”We delen onze successen samen op de afdeling”.

Ik werk hier als Projectleider voor de afdeling Service en Onderhoud. Een hectische baan, waar je constant in contact staat met je klanten én met je collega’s om elk project weer perfect af te ronden. Zo’n hechte samenwerking was ik niet gewend. We werken als professionele vakmensen heel goed samen en weet je wat het mooie is? Successen worden hier gedeeld met elkaar. Van Dijnsen creëert een fijne werkomgeving voor haar medewerkers, we werken hier absoluut hard, maar de sfeer waarin dat gebeurt is goed. Je krijgt namelijk de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren, de verantwoording en hoe je dit doet ligt bij jezelf. Wat ik echt mooi vond, was dat mijn tijdelijke contract voortijdig is omgezet naar een vast contract, dit geeft vertrouwen naar elkaar. Er wordt gekeken of je goed past bij de cultuur van het bedrijf. Die is voor mij erg goed. De lijntjes zijn kort en de cultuur is informeel, dit komt door de platte organisatiestructuur. Van Dijnsen is daarom voor mij de beste keuze geweest om bij te gaan werken. Op vrijdagmiddag komen we samen in ons bruin café voor een hapje en een drankje om de week af te sluiten en de weekendplannen te bespreken. De sfeer is gezellig en gemoedelijk.

 

– Geert, Projectleider Service & Onderhoud

”Waarom ik hier werk? Vanwege de kansen die ik hier krijg”.

Na mijn opleiding elektrotechniek ben ik hier in 2001 gaan werken als leerling monteur. Mij werd direct het BBL-traject Monteur Sterkstroom Installaties aangeboden door Van Dijnsen. Dit betekende dat ik 4 dagen werkte en 1 dag scholing kreeg, alles werd door Van Dijnsen betaald. Maar na 2 jaar merkte ik dat ik niet meer op de juiste plek zat, de projecten op de bouw boden mij niet meer de juiste uitdaging en voldoening. De oplossing was dichterbij dan ik had verwacht, want ik ben naar Van Dijnsen Beveiligingen gegaan. Uiteraard was het werk en de techniek anders en moest ik weer naar school om mij te specialiseren in beveiligingsinstallaties. Hier ben ik vervolgens doorgegroeid van leerling monteur, naar zelfstandig monteur tot 1e monteur. Ik vond het echt mooi om die groei door te maken. Ik realiseerde me dat vooral toen ik zelf een leerling onder mijn hoede kreeg. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid om op de serviceafdeling te werken, na 6 maanden stroomde ik door naar de functie Calculator/ Engineer. Dit was echt gaaf, ik heb geleerd hoe je plannen opstelt, de klussen inmeet en vervolgens ontwerpt tot een werkpakket voor de buitendienst, dit was de ultieme springplank tot mijn huidige functie van Jr. Projectleider. Ik ben nu betrokken bij de uitvoering tot en met het klantcontact. Nu staat de HBO Projectmanagement opleiding gepland voor 2018. Ongelooflijk eigenlijk hè, die groei die ik heb doorgemaakt! Maar die kansen krijg je hier gewoon als je laat zien wat je kunt.

– René, Jr. Projectleider Beveiligingen

“Ik ben trots dat ik hier werk!”

27 jaar geleden ben ik bij Van Dijnsen gaan werken, net op tijd voor het 25 jarig jubileum dat toen groots is gevierd. Inmiddels bestaat Van Dijnsen meer dan 50 jaar! Ik ben hier aangenomen als telefoniste, maar binnen een jaar was ik secretaresse. Gerard en Ria van Dijnsen waren nog werkzaam binnen het familiebedrijf. Nu hebben Rob en Erik de leiding, maar dat ‘’familiegevoel’’ is hier nog steeds aanwezig. Dat is heel prettig, want je voelt dat je hier onderdeel bent van het bedrijf. We werken hierdoor fijn samen en we kijken over de afdelingen heen en stellen het belang van het bedrijf voorop. Van Dijnsen bestaat nu uit twee werkmaatschappijen, met beide zowel projecten als service afdelingen. Alles zit onder één dak. Dit maakt ons uniek en dat vertel ik altijd met trots! Ik werk nu al een paar jaar als Management Assistente en ik houd mij ook bezig met commerciële zaken. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de installatiebranche en weet ik hoe je een sterk Plan van Aanpak schrijft voor selecties en aanbestedingen. Dit vertrouwen krijg je hier, fantastisch toch?

– Nicole, Management Assistent