Van Dijnsen

Over Van Dijnsen

Wij willen dat je fluitend naar je werk komt en weer fluitend naar huis gaat!

Onze cultuur

Van Dijnsen is een bedrijf met passie voor techniek. Wanneer het nodig is staat zelfs de directie nog met beide voeten op de bedrijfsvloer. Wij zijn technisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche. Dit zie je én voel je terug in onze cultuur. Deze is open en informeel, wij staan voor elkaar klaar. Een soort familie, we zijn tenslotte ontstaan als familiebedrijf, dit merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. Je krijgt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Collega’s die zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen passen goed bij ons, daar hoort verantwoordelijkheidsgevoel bij. Als dit je aanspreekt pas je als nieuwe collega perfect bij Van Dijnsen.

 

Ontwikkeling en Opleidingen

Wij komen alleen vooruit als onze medewerkers zich ontwikkelen tot professionele vakmensen, daarom steken wij veel tijd en middelen in de ontwikkeling van ons personeel. Wij bieden jou altijd de ruimte om na te denken over de trainingen of opleiding die je wilt volgen. We vinden het belangrijk dat jouw vakkennis op peil blijft en dat je vaardigheden op doet. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. Een studieschuld is voor ons geen belemmering. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan nemen wij jouw studieschuld van je over. Vertrouwen hebben en naar elkaar uitspreken vinden wij belangrijk. Moet je je vakdiploma nog halen of wil je aan een opleiding beginnen? Dan kun je bij ons de praktijk leren. Samen met scholen begeleiden wij jonge (aankomende) techneuten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling tot Van Dijnsen vakman of vrouw. Wij investeren graag in je. Wij zijn samen Van Dijnsen.

 

Waarom kiezen voor Van Dijnsen?

Werken bij Van Dijnsen betekent kiezen voor een open en informele bedrijfscultuur, waar je met 180 collega´s werkt aan de mooiste projecten. Wij zijn een totaal installateur, dit betekent dat wij alle type installaties kunnen realiseren, van ontwerp en installatie tot nazorg. Daarbij ligt onze focus sterk op de klant. We zijn hierdoor heel veelzijdig en dat zie je terug in het werk dat wij doen en de banen die wij aanbieden. Spreekt dit je aan en voldoe je aan de kwalificaties om te werken in de elektrotechniek, installatietechniek of beveiligingen? Bekijk hier onze openstaande vacatures. Van Dijnsen is een no-nonsense bedrijf. Wij doen wat wij zeggen, en wij zeggen wat wij doen.

 

Jij past bij ons als;

  • je houdt van afwisseling in je werk, wij zijn namelijk een projectenorganisatie;
  • jij jouw ontwikkeling belangrijk vindt, wij maken samen een opleidingsplan;
  • jij van grote maar ook kleine projecten houdt, van particulier tot groot zakelijk;
  • je graag in de regio West-Brabant werkt, ons hart ligt in Bourgondisch Breda;
  • je graag bij een ‘klein’ bedrijf werkt, wij kennen graag iedereen persoonlijk.

 

Wie zijn wij?

Van Dijnsen Installatiewerken en Van Dijnsen Beveiligingen zijn 2 bedrijven maar wij zitten onder één dak. Met in totaal 180 collega’s zetten wij er bij Van Dijnsen elke dag onze schouders onder om elk project tot een succes te maken. Dit kunnen wij door de informele werksfeer met korte communicatielijnen. Iedereen helpt elkaar graag en de deur staat voor elkaar open. We lopen naar elkaar toe als we iets willen weten of nodig hebben. Spreekt dit je aan, dan maken we graag kennis met je. Check onze vacatures en kijk of jouw baan er tussen staat. Gewoon even kennismaken mag uiteraard ook. Wij geven je graag een rondleiding op kantoor. Maar let op! Deze rondleiding gaat op vrijdagmiddag over in een ‘’proefsessie’’ in ons bruin café. Maak meteen kennis met je toekomstige collega’s!