Van Dijnsen

Over Van Dijnsen

Passie voor Techniek

Van Dijnsen is een bedrijf met passie voor techniek. Wanneer het nodig is staat zelfs de directie nog met beide voeten op de bedrijfsvloer. Wij zijn technisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de installatiebranche. Dit zie je én voel je terug in onze cultuur. Deze is open en informeel, wij staan voor elkaar klaar. Een soort familie, we zijn tenslotte ontstaan als familiebedrijf, dit merk je aan de manier waarop wij met elkaar omgaan. Je krijgt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Collega’s die zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen passen goed bij ons, daar hoort verantwoordelijkheidsgevoel bij. Als dit je aanspreekt pas je als nieuwe collega perfect bij Van Dijnsen.

Ontwikkeling en Opleidingen

Wij willen als bedrijf up to date blijven daarom investeren wij graag in de ontwikkeling van ons personeel. Wij bieden jou altijd de mogelijkheid als je dat wil, om trainingen en/of opleidingen te volgen. Van Dijnsen investeert graag om zowel vakkennis als de technische vaardigheden op peil te houden dan wel te verbeteren. Hierdoor kan je aan je doorgroeimogelijkheden werken. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan nemen wij jouw studieschuld van je over, mocht je deze hebben. Vertrouwen hebben en naar elkaar uitspreken vinden wij belangrijk. Moet je je vakdiploma nog halen of wil je aan een opleiding beginnen? Dan kun je bij ons de praktijk leren. Samen met scholen begeleiden wij jonge (aankomende) techneuten in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling tot Van Dijnsen vakman of vrouw!

Waarom kiezen voor Van Dijnsen?

Werken bij Van Dijnsen betekent kiezen voor een open en informele bedrijfscultuur, waar je met 180 collega´s samenwerkt aan de mooiste projecten. Wij zijn een totaal installateur, dit betekent dat wij alle type installaties kunnen realiseren, van ontwerp en installatie tot nazorg. Daarbij ligt onze focus sterk op de klant. We zijn hierdoor heel veelzijdig en dat zie je terug in het werk dat wij doen en de banen die wij aanbieden. Spreekt dit je aan en voldoe je aan de kwalificaties om te werken in de elektrotechniek, installatietechniek of beveiligingen? Bekijk hier onze openstaande vacatures. Van Dijnsen is een no-nonsense bedrijf. Wij doen wat wij zeggen, en wij zeggen wat wij doen.

Wat kan Van Dijnsen jou bieden

  • Afwisseling in je werk, wij zijn namelijk een projectenorganisatie;
  • Ontwikkeling , wij maken samen een opleidingsplan;
  • Zowel grote maar ook kleine projecten, particulier en zakelijk;
  • Werken o.a. in de regio West-Brabant, ons hart ligt in Bourgondisch Breda;
  • Werken bij een ‘klein’  innoverend bedrijf , wij kennen graag iedereen persoonlijk.

Van Dijnsen als bedrijf

Van Dijnsen Installatiewerken en Van Dijnsen Beveiligingen zijn 2 bedrijven maar wij zitten onder één dak. Met in totaal 180 collega’s zetten wij er bij Van Dijnsen elke dag onze schouders onder om elk project tot een succes te maken. Dit kunnen wij door de informele werksfeer met korte communicatielijnen. Iedereen helpt elkaar graag en de deur staat voor elkaar open. We lopen naar elkaar toe als we iets willen weten of nodig hebben. Spreekt dit je aan, dan maken we graag kennis met je. Check onze vacatures en kijk of jouw baan er tussen staat. Gewoon even kennismaken mag uiteraard ook. Wij geven je graag een rondleiding op kantoor. Maar let op! Deze rondleiding zal op een vrijdagmiddag eindigen in ons gezellige bruine café. Maak meteen kennis met je toekomstige collega’s!